Als HR director ben ik continu op zoek naar mensen en manieren om ons bedrijf, Steelforce NV, verder te versterken. In mijn zoektocht kwam Sandra onverwacht op mijn pad. Wie ooit zei dat onverwachte ontmoetingen vaak de beste zijn, had het zeker over dit soort connecties? Een directe klik, niet alleen omdat onze roots in de Kempen liggen, maar vooral ook omdat ik haar gedrevenheid, haar passie kon merken in haar verhaal: “Een opleidingsinstituut oprichten: ik ga het gewoon doen!” Die drive, die energie, triggerde mij om met Sandra rond de tafel te gaan zitten en de mogelijkheden te bekijken: wat hebben wij nodig? Wat kan zij bieden?
Peggy Laenen
Peggy LaenenHR director - Steelforce
Elron heeft mijn verwachtingen overtroffen op elk niveau. Hun professionaliteit en flexibiliteit zijn echt opmerkelijk. Ik waardeerde hun vermogen om zich aan te passen aan mijn behoeften en schema, wat de leerervaring buitengewoon gemakkelijk maakte. De kwaliteit van de opleiding was uitstekend, met goed doordachte cursusinhoud en deskundige instructeurs die hun vak echt begrepen. Maar wat het meest opviel, was het vriendelijke en gastvrije personeel dat altijd klaar stond om te helpen. Ik kan Elron ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een opleidingscentrum dat niet alleen resultaten levert, maar ook een positieve en ondersteunende leeromgeving biedt.
Carlo Vlad
Carlo VladASD
De mentoropleiding was een leuke, leerrijke opleiding en vooral op maat van elke deelnemer in de groep. De lesgeefster gebruikte alle mogelijke manieren om de opleiding zo boeiend mogelijk te maken. Filmpjes, presentaties, groepswerken, individueel werken, rollenspellen… aan alles werd gedacht. Hiernaast werd steeds met een casus vanop de werkvloer gewerkt om het zo natuurlijk mogelijk te maken. De lesgeefster legde elke onderwerp zeer duidelijk uit met voorbeeld uit haar ervaringen waarbij wij deze in onze eigen casussen konden gebruiken. Om zaken extra te verduidelijken werd tijdens de opleiding gebruikt gemaakt van het bord om alles visueel zichtbaar te maken. Tot slot werd ook voldoende ruimte en tijd gemaakt voor vragen. De opleiding is zeker een aanrader en een meerwaarde om deze gevolgd te hebben.
Kayen Daniëls
Kayen DaniëlsPlukon Maasmechelen
Zeer fijne samenwerking mét Elron. Ze zoeken dé juiste partner om onze verwachtingen kwalitatief in te vullen.

De intake voorafgaand is absoluut een meerwaarde.
Kim Scheepmans
Kim ScheepmansTraining Specialist - Chevron Phillips Chemical Company
Samenwerken met Elron is enorm motiverend en inspirerend!
Hun toewijding en passie vertaalt zich in een kwalitatieve ondersteuning op maat van de organisatie.
Ze luisteren, denken mee na en de grote betrokkenheid zorgt voor een persoonlijke aanpak.
Judith Blockx en Eva Hulselmans
Judith Blockx en Eva HulselmansHR - PCS Innotec Int.
Zeer fijne samenwerking met Elron. Opleidingen worden op maat gemaakt en gevormd rond onze verwachtingen. Er wordt mee gedacht aan alternatieven en andere opportuniteiten. Daarnaast is de reactiesnelheid ook zeker een meerwaarde.
Braison Aters
Braison AtersManufacturing Training Coordinator - Cartamundi

Ontdek wat onze klanten over ons vertellen

Bij Elron geloven we in de kracht van echte ervaringen. Onze klanten zijn de kern van alles wat we doen, en hun feedback vormt de basis van ons streven naar voortdurende verbetering. We zijn er trots op dat we een sterke relatie hebben opgebouwd met onze klanten, en hun feedback is voor ons van onschatbare waarde.

Onze klanten spreken voor zichzelf. Ontdek hoe Elron hen heeft geholpen om hun doelen te bereiken en hun bedrijven te laten groeien. Lees enkele van hun inspirerende verhalen en ontdek waarom ze voor ons hebben gekozen als hun betrouwbare partner.


Let’s take care of your talent!

Contacteer ons