Waarom?

We geloven dat zinvolle persoonlijke groei mensen helpt om zich beter aan te passen en sterke persoonlijke en zakelijke relaties op te bouwen.
Geboren uit een verlangen om een alternatief te bieden voor verouderde, stereotype persoonlijkheidstesten die persoonlijke groei beperken, creëren wij humanistische en inclusieve psychometrie die de volledige diepte en potentie van de dynamiek in de persoonlijkheid van mensen onthult.
Vermijden van types, labels of hokjes; onze volgende generatie leerinstrumenten helpen je de juiste mensen aan te nemen, hun persoonlijke groei te versnellen en jouw organisatie te transformeren.

Waarom?

Onze oplossingen

Wat jouw uitdaging ook is, je kunt onze producten gebruiken voor een hele reeks praktische oplossingen. Onze innovatieve methode is ontworpen om interventies te ondersteunen, variërend van korte presentaties, trainingscursussen, inspirerende coachingsessies, teambuilding, onboarding, werving en selectie, verkoopontwikkeling, authentiek leiderschap, organisatieontwikkeling en nog veel meer.

Voor individuen

Welk gedrag van je is succesvol? Hoe gedraag jij je onder druk? Wanneer helpt je persoonlijkheid je? Wanneer houdt het je tegen? Welke rollen inspireren je het meest? Met onze tools komen verandering en groei vanzelf. Welkom bij authentieke groei. Welkom bij de keuze.

Voor teams

We helpen mensen samen te brengen door de barrières tussen hen te verkleinen en meer authentieke verbindingen mogelijk te maken. Ons innovatieve model maakt het gemakkelijk voor teams om de verschillende perspectieven van mensen te begrijpen en te omarmen. Door dit te doen stimuleren we wat echt van belang is in goed presterende teams:

  • Uitgelijnde visie
  • Benutten van onderlinge verschillen
  • Gedreven samenwerking

Voor organisaties

De noodzaak voor organisaties om in te spelen op een steeds veranderende wereld groeit. Door uw mensen op de eerste plaats te zetten, kunt u van organisatieverandering een krachtige ervaring voor iedereen maken. Daarom hebben Adidas, Brother en anderen onze aanpak gebruikt om hun organisaties te transformeren, door hun mensen te transformeren.

Onze tools

Onze tools

  • Lumina Spark onthult je totale persoonlijkheid en biedt een unieke profielschets van wie je werkelijk bent.
  • Lumina Select is de op maat gemaakte wervingstool waarmee u de meest geschikte kandidaten aan openstaande functies, rollen en vacatures kunt koppelen.
  • Lumina Leader geeft executives een goed begrip van hun natuurlijke leiderschapsstijl. Het laat hen zien hoe ze met vertrouwen en authenticiteit kunnen leiden, terwijl ze leren hoe ze hun leiderschapsstijl kunnen aanpassen aan de behoeften van hun mensen en hun organisatie.

Onze practitioners

Marleen Peeters

Didier Anthonis

 

In samenwerking met

Onze practitioners

Let’s care for your talent!

Contacteer ons