Keer terug

Overzicht

Informatie over deze opleiding

Ben je coach, trainer, HR manager of leidinggevende en zoek je naar innovatieve tools om individuele en teamontwikkeling te stimuleren? Kom en ontdek de kracht van onze profielschets tijdens onze gratis demoworkshop! Deze unieke gelegenheid biedt je een voorproefje van de transformerende inzichten en mogelijkheden die dit model te bieden heeft.

Situering

De profielschets is een gevalideerde psychometrische tool, die je totale persoonlijkheid onthult en je een unieke profielschets biedt van wie je werkelijk bent. Met behulp van deze profielschets verkennen mensen hun gedrag en persoonlijkheid. Binnen een kleurrijk kader krijgen ze meer inzicht in zichzelf en hun relaties.

Wil je graag kennismaken met de achtergrond, opbouw en toepassingsmogelijkheden van de profielschets? Ben je benieuwd wat deze kan betekenen voor jou en jouw klanten, team en/of organisatie? Dan nodigen we je graag uit op onze gratis demoworkshop.

Programma

13:30 Start demoworkshop
16:00 Einde

Na inschrijving via onze website krijg je een link toegestuurd naar de online vragenlijst voor de opmaak van je persoonlijke profiel, dat je tijdens de demoworkshop ontvangt (t.w.v. 249 €). 

Deze opleiding wordt gegeven door:

Bram Janssens
Bram JanssensCoach / trainer

Trainer

Bram Janssens
Bram JanssensCoach / trainer

Na een gevarieerde loopbaan in diverse salesfuncties is Bram trainer, coach en verantwoordelijke voor de businessdevelopment. Zijn specialisatie ligt op het vlak van teamcoaching, salescoaching en salestraining.

Bekijk biografie pagina

Inschrijven

Data

  • 09 juli 2024
    13:30 - 16:00

Locatie

OffiCenter Geel,
Kleinhoefstraat 5
2440 Geel
België
Bekijk locatie

Trainer

  • Bram JanssensBram Janssens

Prijs

Gratis

Inschrijven